ÇORUM / MERKEZ - Seydim Ortaokulu

Seydim Ortaokulu

Çorum Merkez Seydim Köyü
Vizyon
Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Misyon
Öğrencilerimize, küreselleşen dünyada çağdaş uygarlık düzeyine çıkmanın ve orada tutunabilmenin ancak kolektif bir toplumla mümkün olabileceği, bunun yolunun da ancak aile, toplum ve iyi bir eğitim sevgisinden geçtiği şuurunu kazandırmaktır.
Başarılar
Öğrenci başarılarında belirli mesafe katedilmiş olup; planlı bir şekilde daha iyiye en iyiye doğru anlayışıyla tüm fiziki alt yapı ,ders araç gereçleri ve personel eksikleri de tamamlanarak öğrencilerimizi geleceğe emin adımlarla taşımanın bilinciyle hareket etmekteyiz. Tüm imkanlarımız her an öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetindedir.
Kalorifer (Kömürle)
Ulaşım
Sabah 07:30 ve öğle 13:00 Çorum´a minibüs bulunur. Öğretmenlerimiz servisle 08.00-15.20 saatlerinde Geliş-Gidiş yapmaktadırlar. Servis ücreti 2023-2024 yılı için 1250 TL´dir.
Yerleşim Yeri
Seydim Kasabası; Çorum-İskilip yol güzergahında olup Çorum´a 21.km.mesafede bulunmaktadır.
Çorum (Merkeze)21 Km.
Ortaokulda 34, ilkokulda 27 olmak üzere 61´dir.
Taşıma merkezi köyler içinde oldukça en sorunsuz taşıma merkezidir.