ÇORUM / MERKEZ - Seydim Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 112 Acil Çağrı Merkezi Tanıtım Programı 16.04.2024 tarihinde tüm okullarla birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirilmiştir.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına bir armağanı olan 23 Nİsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda kıvanç ve coşkuyla kutlandı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda muhtelif etkinliklerle öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler,öğrendiler.

Ara

''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ'' Kapsamında oluşturduğumuz komisyon üyelerimiz:

Kemal KARADAĞ (Müd. Yrd.)

Eren SERİNCİ (Türkçe Öğrt.)

Mustafa KARAHAN (Sosyal Bilg. Öğrt.)

Hüseyin MERT (Sınıf Öğrt.)

Ara

Okulumuzda 12-18 Aralık tarihlerini içeren Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda  şiirler,oratoryolar ve konuşmalardan oluşan  programla  Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. ölüm yıl dönümününde rahmet ve minnetle andık.

Kas

Jandarma Trafik ve Jandarma Çevre Koruma ekipleri trafik eğitimin yanında iz ve bombalama köpeğinin gösterileriyle öğrencilerimize unutamayacakları anlar yaşattı.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, Hitit Üniversitesi ve TÜBİTAK ortaklığında ,Hitit Üniversitesi İslam Tarihi ve Sanatları Anabilim Dalı  Öğretim Üyesi Oktay GÜNDOĞDU okulumuzda  ''Çorum'da Türk Dönemi Eserleri'' adlı konferans verdi.Kendilerine okulumuza ve öğrencilerimize verdiği bilgiler ve nazik davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çeşitli eğlenceler ve hazırlanan programlarla coşkuyla kutlanırken öğrencilerimiz o gün doyasıya eğlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı onuruna okulumuzca düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Koşusunda köyün girişinden okulun bahçesine kadar olan 1 km.lik mesafede yarışmaya katılan öğrenciler 1. olmak için cansiperane yarıştılar. Koşu yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini 29 Ekim Kutlamaları esnasında aldı.

Ekm

Ülkemizin bir gerçeği olan doğal afetlere farkındalık kazandırmak ve olası bir deprem anında öğrencilerimizin nasıl davranması,neler yapması gerektiğini öğretmek için uyguladığımız Afet Acil Durum Tatbikatımız başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okul Kütüphanemize Fuat SEZGİN İmam Hatip Ortaokulundan getirilen bilgisayar monitörleri,kasalar ve eklentileri Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ali Kemal KAHRAMAN tarafından  kurulmuş ve kütüphanemizde öğrencilerimiz bilgisayarlarla uygulamalı ders işleme imkanı bulmuştur. Seydim Ortaokulu olarak Fuat Sezgin Ortaokulu Okul  Müdürüne ve bilgisayarları okulumuza kazandırmakta emeği geçen Bilişim Tek. Öğretmeni Ali Kemal KAHRAMAN' a teşekkür ediyoruz

Ekm

Okulumuza kitap yardımında  emeği geçen ve okul kütüphanemizin ve sınıf kitaplıklarımızın zenginleşmesinde katkıda bulunan  Çorum/Merkez Fatih Sultan Mehmet İlkokulu idarecileri ve

öğretmenlerine ; Borusan Kocabıyık Vakfı Yönetim Kurulu ve ailesine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına  teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Hakan KESTEK ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Kemal KAHRAMAN rehberliğinde 5/A ve 7/A sınıfı öğrencileri Çorum'da yaşamış Hitit Uygarlığının tarihini ve yaşam şeklini öğrenmek için Çorum Müzesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ekm

Öğrencilerimiz okulumuza gelen Gezici Halk Kütüphanesinden aldıkları kitapları büyük bir keyifle okumak için kütüphaneye kaydını yaptırdı.